lørdag 12. juni 2010

Bondens Marked Bergen

av Ellen
Forrgje helg var det strålende sol og herlig vær i Bergen by, men da sto undertegnende å masserte slitne muskler på Voss. Ungene og jeg ble svært fornøyd da det ble annonsert ekstra marked i forbindelse med Torgdagen i Bergen. På tross av regn, vind og surt vær var det fullt av folk på markedet. Her er noen av bodene vi besøkte denne gangen.


Vi ble anbefalt Lavendelkjeks fra Nøring. Selvsagt må vi smake! Nydelige!( Kanskje jeg må 
prøve meg på oppskriften selv?)
Skikkelig hjemmelaga smør fra Tyssen Smør
Mmmmmmmm, rykende ferske sveler gjør godt på en kald marknadsdag. Spesielt for en 2 åring som hadde et litt stygt fall. Berges Bigard fra Arna selger også delilig økologisk honning som jeg anbefaler. (Selv har jeg kjøpt honning fra en rivende god Berges selger på 9 år :)Dagen avsluttes med økologisk is fra Isrosa. Alt i isen kommer fra egen gård - kjeksen 
er laget fra bunnen og serveres varm - Nyyydelig!

Neste marknadsdag i Bergen er fredag 25 juni!
Ønsker du å finne ut når det er Bondens Marknad i din by? Trykk her!

4 kommentarer:

Ingrid Brun sa...

Kjempefine bilder! Kan tenke meg at de to små koste seg;)

Jordnært sa...

Ja, du kan vel si at vi spiste oss gjennom markedet ;) Da vi skulle hjem måtte vi ha den obligatoriske kakaoen på Aura, da var Oda "helt stappa". Litt surt vær, men jeg har sporty unger :D

Mjuuugly sa...

sv: Men dette så jo bare superherlig ut, selvom været kanskje ikke var på sitt beste! Mye større utvalg enn her hos oss hvertfall!

June Helen sa...

Hei!
Var også innom bondens marked igår. På grunn av kulden unnet jeg meg (dessverre) ikke noen is fra Isrosa, selv om det var det jeg hadde sett mest frem til :) Mange fine bilder du har tatt! Mannen med alle urtene var fantastisk herlig og ikke minst gla som solen, selv om solen ikke var å se ;)